Alphamega - Kosten voor gebruik Website Apps bij Alphamega

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Website Apps?

Nee hoor. De hele collectie van meer dan 250 Website Apps is gratis voor jou als klant van Alphamega.

Je kunt eventueel wel (tegen betaling) de installatie en vooral de verdere configuratie van een Website App door WebsiteKlusjes.com laten doen. Dat is het website-klusteam van Alphamega. Klik hier voor meer info hierover.  Of neem even contact op met ons support team.

N
Noemi is the author of this solution article.