Verschil tussen Website Apps en TopSite bij Alphamega

Hier leggen we je het verschil uit tussen Website Apps en TopSite.

De korte versie

TopSite is een Design-tool en Content Management Systeem in één, waarbij alle onderdelen al zijn voor-geïnstalleerd. Bij Website Apps kun je kiezen tussen vele systemen, software, scripts en shops, die weliswaar gemakkelijk te installeren zijn, maar veel minder makkelijk te gebruiken zijn dan TopSite.

De uitgebreide versie

Met TopSite kun je heel gemakkelijk een complete website maken en onderhouden. Zonder veel poespas. TopSite is door ons geselecteerd met gebruiksgemak als uitgangspunt. De meest gevraagde onderdelen, zoals slideshow, fotoalbum, social media, contactformulier en nog meer, zitten er al in. Veel mogelijkheden dus, maar met de nadruk op "gemakkelijk te gebruiken". Het grootste voordeel vinden wij dat het zo gemakkelijk werkt dat je niets nieuws hoeft te leren en er meteen mee aan de slag kunt.

Lees meer over TopSite.

Website Apps is een lijst met tools (lees: catalogus) die we gratis aanbieden bij onze hostingpakketten, waarmee je gemakkelijk een app (tool, pakket, enz) kunt installeren. Dit kan natuurlijk ook een CMS zijn zoals bijvoorbeeld WordPress (hiervoor raden we WordPress Hosting aan) of Joomla. Maar het kan ook iets kleins zijn als een gastenboek of een mailprogramma. Er staan ontzettend veel apps in Website Apps en daarom noemen wij het ook een catalogus. Via Website Apps kun je de app van je keuze met een paar klikken installeren op je hostingaccount. Dat hebben wij erg gemakkelijk voor je gemaakt. De moeilijkheidsgraad van de app die je kiest is geheel afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Lees meer over Website Apps

Als je wilt weten wat het beste is voor jou om te gebruiken, dan kun je het beste even contact opnemen met onze supportafdeling. Zij kunnen je adviseren, aan de hand van jouw wensen en eisen welk pakket (TopSite, WordPress Hosting of een hostingpakket inclusief Website Apps) voor jou het beste is.