Een Website App geïnstalleerd, maar het werkt niet - Alphamega

Als na installatie van een Website App het niet werkt zal er even nagaan moeten worden wat het kan zijn.

Een app geïnstalleerd via Website Apps, maar het werkt niet. Wat nu?

Het kan altijd gebeuren dat er ergens iets mis gegaan is. Laten we samen even wat punten doorlopen.

• Is de domeinnaam die je wilt gebruiken al actief? Sommige Website Apps gaan er namelijk vanuit dat de domeinnaam actief is.
  • Heb je na de installatie van een app via Website Apps nog iets aangepast? Denk aan een een FTP wijziging of een wijziging in de app zelf?

Als de domeinnaam actief is en je hebt niets handmatig aangepast, dan is er misschien iets fout met de app zelf. In dat geval kun je het beste even een kijkje nemen op de website van de app die je gebruikt of er specifieke instellingen nog handmatig gedaan moeten worden of dat de app wellicht een PHP versie (nog) niet ondersteunt. Via Google kun je altijd informatie vinden over de app van je keuze. Misschien is het een veel voorkomend probleem en kun je de oplossing vinden in een FAQ of anders in een forum.

De populaire Website Apps beschikken in de meeste gevallen over een community forum waar je in veel gevallen het antwoord kunt vinden. Als het antwoord er niet bij staat, dan kun je een vraag stellen.

We willen wel even benadrukken dat wij niet als specialist gezien moeten worden voor elke individuele Website App. Het zijn er veel te veel om die allemaal inhoudelijk te kennen en te beheersen. Als wij weten waar het probleem zou kunnen liggen, dan helpen wij jou uiteraard op weg.

Wanneer het echter met de installatie van de Website App al fout gaat kunnen wij je natuurlijk altijd verder helpen. Wij nemen immers de makkelijke installatie voor onze rekening. Klik hier voor de Supportafdeling.

Als je hulp nodig hebt bij het instellen van een app of het inhoudelijk oplossen van een probleem binnen de app, dan kun je altijd een beroep doen op onze maatwerkafdeling WebsiteKlusjes.com. Vul hier vrijblijvend een klusaanvraag in.

N
Noemi is the author of this solution article.