Ik zie nog steeds mijn oude website bij Alphamega

Je hebt een nieuwe website gepubliceerd/geüpload, maar je ziet nog steeds de oude verschijnen?

Indien je de zojuist gepubliceerde website niet te zien krijgt, kun je door tegelijkertijd op de "CTRL" en de "F5" toets te drukken de inhoud van je browser vernieuwen (bij Mac: Command + R).

Als de nieuwe pagina dan nog niet zichtbaar wordt, kijk dan eens in een andere browser welke je normaal niet gebruikt.

Wordt de pagina/wijziging nu wel goed getoond dan ligt het aan de cache van de browser. In het volgende artikel leggen we uit hoe je dit op kunt lossen: Cache van je browser legen.

Zie je echter ook in een andere browser de pagina of wijziging niet? Dan kun je het beste even kijken of het publiceren of uploaden daadwerkelijk goed is gelukt. Je kunt kijken of het uploaden goed is gegaan door het volgende te controleren:

Je moet er zeker van zijn dat je de eerste pagina (homepage) wel de juiste benaming hebt gegeven. De eerste pagina moet index.html, index.htm, index.shtml, index.cgi of index.php heten en dit bestand moet in de httpdocs-map staan. Deze pagina wordt dan automatisch als eerste pagina getoond.

Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag.