DNS-instellingen voor Plesk e-mail bij VIP internet

Om de e-mail via de Plesk-omgeving te laten werken is het van belang dat er bepaalde DNS instellingen aanwezig zijn.

Stap 1:   Navigeer in de Browser naar je online klantomgeving log in met de desbetreffende gebruikersnaam en wachtwoord:

EcDmkSASArBVbq9TVw3pWrjQe84NDDNsWg

Klik in het overzicht op Domeinnamen:

ATOdKys-wiJVZ3SNTrxzQy1vo5dMYDtLUA

Kies in het menu aan de linkerzijde op de desbetreffende domeinnaam, in ons voorbeeld viphandleidingen.nl:

QoHSiQOI-AoelvrIkdCl4sDGXIYyVc-uyg

Klik vervolgens op DNS records wijzigen, waarnaar je in het DNS beheer scherm uitkomt:

A7FayRY6lMT9ts4DskMibR3cEvw_WoLLxw

Zorg dat de DNS instellingen de volgende records bevatten, zijn deze niet reeds aanwezig wijzig dan de bestaande records naar de volgende:

Subdomein/Naam

Type

Doel/Waarde

TTL

MX 5

mx01.provider.nl

MX 10

mx02.provider.nl

MX 5

mx01.provider.nl

MX 10

mx02.provider.nl

mail

A

IP-adres van de server

smtp

A

IP-adres van de server