Verklaring van support op Managed VPS bij VIP internet

Inhoudsopgave

Managed VPS

Een Managed VPS is de afkorting voor een Managed Virtual Private Server. Dit betekent dat je een afgeschermd gedeelte op een fysieke server huurt. De server deel je met maximaal 4 andere VPS klanten om de snelheid te waarborgen. Je eigen gedeelte is volledig gescheiden van de andere gebruikers. Dit betekent dat de performance van je website onafhankelijk is van de andere gebruikers. Met een Managed VPS van VIP Internet heb je beschikking over 160 GB schijfruimte en een geheugen van 2048 MB per maand. Een Managed VPS noemen we bij VIP een Managed Cloud Server. Je bent verzekerd van een snelle en betrouwbare hosting oplossing. Een Managed VPS is ideaal wanneer je een grote website hebt en de server niet wilt delen met andere gebruikers.

Verschil Managed en Hostingpakket

Net als bij een hosting pakket huur je bij een Managed VPS een ruimte op een server en deel je deze server met andere gebruikers. Het grootste verschil tussen beide is echter dat bij een Managed VPS je deel niet wordt beïnvloedt door de andere gebruikers. Bij een hosting pakket kan het zijn dat de performance van je website achteruit gaat als een andere gebruiker over zijn datalimiet gaat.

5q4WUR-ps0UnBJPF0sIHGULtu3NSrZ0fQw

Extended SLA

Een server kun je afnemen met een Extended Service Level Agreement (SLA). Wij leveren standaard op ieder product support, met een Extended SLA wordt de support uitgebreid. Zo kun je rekenen op een reactie tijd van <1 uur bij storingen en krijg je 2 uur per maand een systeembeheerder tot je beschikking.

Managed VPS Bestellen

Je wilt graag meer informatie over een Managed VPS of een Managed VPS bestellen? Neem dan contact op met onze deskundige helpdesk.

R
Ricardo is the author of this solution article.