Microsoft 365 account van VIP instellen op Android

Als je Microsoft 365 van VIP hebt dan kun je de mail toevoegen op je Android toestel. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stap 1: Aan de slag

• Als je voor het eerst de Outlook app gebruikt krijg je de optie Aan de slag! te zien;
  • Je mailadres is dan al direct toegevoegd en je hoeft alleen maar de machtigingen te accepteren;
  • Tik vervolgens op Account toevoegen om een nieuw e-mailaccount toevoegen.

(Heb je de Outlook app al eerder gebruikt dan zie je dit niet. Ga dan direct naar Stap 2)

Stap 2: Instellingen

• Klik op het menu icoon naast Postvak IN;
  • Tik op het tandwiel icoontje;
  • Kies voor Account toevoegen;
  • Tik op E-mailaccount toevoegen.

s230qZbimqwEWw0Sbg8qz913HoaVjsskng

R4PR9cM7PWkBNIjfWtuwNQWEiL1iwLmsGw

nuAA6Hafe0vVM6747sSebLkdR18y9-ChJA

Stap 3: Mailadres

• Voer je mailadres in;
  • Tik op Doorgaan.

Ob9J8VkP69LtmEg9jjKBspYn0fnYVkbVqg

Stap 4: Wachtwoord

• Voer het wachtwoord in;
  • Tik op Aanmelden.

DMK_snsjwqLx-Pi-fIwDTBsKY_8tjRpbiQ

Stap 5: Toestemming

• Je kunt om toestemming worden gevraagd voor toegang tot de agenda, contactpersonen, enzovoort;
  • Tik op Ja of Toestaan;
  • Nu kun je Outlook voor Android gaan gebruiken.
R
Ricardo is the author of this solution article.