VIP - Microsoft 365 account instellen op Android - VIP internet

Uitleg en handleiding voor het toevoegen van een Exchange Online account op een Android toestel.

Inhoudsopgave

1. Selecteer Aan de slag

(Als dit de eerste keer is. Als dat niet zo is dan ga je naar stap 2.)

Outlook voor Android heeft wellicht jouw Gmail-account al geïnstalleerd.

Je kunt automatisch toevoegen en machtigingen accepteren. Tik vervolgens op Account toevoegen om een nieuw e-mailaccount toevoegen.

pp1offMZoNiGXwWiPj7i1YYiQBSFvvyTOw yhzzcQC9eaiEh-nsv5o9pqozD9O4quK_Ew

2. Open het Menu en klik op Instellingen

(het tandwieltje) > Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen.

s230qZbimqwEWw0Sbg8qz913HoaVjsskng

WqItFWT9uV9bJJYpiFecgPGZ5W8yWkqcwQMdj7CEMOV_hhPbYCfZkTQabrnW0DIGXWPA

3. Typ je volledige e-mailadres

Tik vervolgens op Doorgaan.

Ob9J8VkP69LtmEg9jjKBspYn0fnYVkbVqg

4. Voer het wachtwoord van je e-mailaccount in

En tik op Aanmelden.

DMK_snsjwqLx-Pi-fIwDTBsKY_8tjRpbiQ

5. Toestemming

Je kunt om toestemming worden gevraagd voor toegang tot de agenda, contactpersonen, enzovoort.

Tik op Ja of Toestaan.

Nu kun je Outlook voor Android gaan gebruiken.

M0LT5Ta6w_rEwefoVbI5w-sHx4pdw9mI8w

R
Ricardo is the author of this solution article.