Microsoft 365 account van instellen op iOS

Als je Microsoft 365 hebt bij VIP kun je de mail toevoegen als een account op iOS. Dat is dus op je iPhone of iPad. In deze handleiding leggen we uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Stap 1: Instellingen

• Ga op je iOS apparaat naar de app Instellingen;
  • Tik op Accounts en wachtwoorden en dan Account toevoegen.

(NB: Als je iOS 10 of lager gebruikt dan ga je naar E-mail > Accounts > Nieuwe account)

Apparaatinstellingen > Accounts en wachtwoorden

Tik op Nieuwe account

Stap 2: Account toevoegen

• Je komt in een scherm waar je het type account kunt selecteren;
  • Kies voor Exchange.

Exchange kiezen

Stap 3: Mailadres

• Voer het mailadres in;
  • Vul een beschrijving in.

(NB: De beschrijving is alleen voor jezelf. Dit is niet zichtbaar voor geadresseerden)

ikBtdrtcu6DwU27w_rBK1R8Lvzx_-2YvkA

• Tik op Log in.

uXsPKiTWBefL3KP6-gHAD3eKr7gM8t5mUw

Stap 4: wachtwoord

• Vul het wachtwoord in van je postvak;
  • Tik op Aanmelden of Volgende.

4VlgYRvcKBr_Wa-Guwo0LW5kX-pY0mJfkQ

Stap 5: Machtiging.

• Het is mogelijk dat om bepaalde machtigingen wordt gevraagd;
  • Tik op Akkoord.

nbQvH-FUVvdL45DRkVy9Ka7qdFSDJph6sg

Stap 6: Diensten en Gereed

• Kies de services die je wilt synchroniseren met het iOS-apparaat;
  • Tik op Opslaan;
  • Het account is nu toegevoegd.

Synchronisatie-instellingen van account

R
Ricardo is the author of this solution article.