FTP gegevens kwijt bij Alphamega

Om verbinding te maken met je hostingpakket heb je FTP gegevens nodig. Als je deze kwijt bent helpen we graag om dit op te lossen. In de handleiding nemen we alle gegevens even door.

Inhoudsopgave

Basisgegevens

De basisgegevens zijn bij al onze klanten hetzelfde. Je kunt deze direct noteren.

• FTP adres: ftp.jouwdomeinnaam.nl (vul hier jouw eigen domeinnaam in)
  • Poort: 21

Wachtwoord opsturen

Heb je het wachtwoord van de FTP locatie nooit aangepast? Dan kunnen wij jou die opnieuw toesturen. Neem hiervoor even contact op.

Wachtwoord wijzigen

In je klantomgeving kun je het FTP wachtwoord wijzigen.

1. Ga in het menu naar Diensten en kies het gewenste pakket;
  2. Klik op de domeinnaam en kies voor Plesk (Technical Control panel);
  3. Klik op de button Klik hier om naar Plesk te gaan;
  4. Ga naar Toegang tot Webhosting en voer een nieuw wachtwoord in;
  5. Klik onderin op OK.

Bestandsbeheer

In Plesk kun je ook je bestanden beheren. Dit is een tijdelijke oplossing. Als je snel een kleine aanpassing wilt doen en geen FTP gegevens hebt.

1. Ga in het menu naar Diensten en kies het gewenste pakket;
  2. Klik op de domeinnaam en kies voor Plesk (Technical Control panel);
  3. Klik op de button Klik hier om naar Plesk te gaan;
  4. Klik in het menu links op Bestanden.