Alphamega - Hoe verwijs ik mijn domeinnaam bij Alphamega door naar een web-adres/url?

Hier leggen we uit hoe je een doorverwijzing naar een vrij op te geven web-adres/url instelt voor je domeinnaam via Plesk (Technical Controlpanel)

Handleiding

• Log in op Mijn Alphamega Dashboard met je e-mailadres en wachtwoord
  • Klik op 'Parking' en dan op de domeinnaam waar het om gaat.
  • Klik in het menu op Plesk (Technical Controlpanel)
  • Klik op de knop "Klik hier om naar het Technical Controlpanel (Plesk) te gaan"
  • In Plesk klik je op 'Hostinginstellingen'
  • Vul achter 'Adres van bestemming' de volledige URL in waar je je domeinnaam naar wilt laten verwijzen
  • Klik op de knop 'OK'
  • Sluit het venster of log-uit door in de bovenbalk op je naam te klikken en dan op 'Afmelden'.

Let op: De re-direct/doorverwijzing zal pas werken, wanneer je domeinnaam geregistreerd en wereldwijd actief is! TKVSTRkjIda5EiZU5VOKeckFhwiGRRvlZQ

Tip:

Let er op dat je bij het invullen van 'Adres van bestemming' het volledige url-adres ingeeft. Dat kan er dan bijvoorbeeld zo uit zien: https://www.alphamega.nl/

N
Noemi is the author of this solution article.