Onze verwerkersovereenkomst inzien en ondertekenen bij VIP internet

Middels een verwerkersovereenkomst kun je als klant afspraken maken met ons als hostingpartij over de verwerking van persoonsgegevens. In ons klantenportaal kun je onze verwerkersovereenkomst inzien en ondertekenen.

Inhoudsopgave

Stap 1: Log in op het klanten.vip..nl portaal

• Navigeer naar je online klantomgeving
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen

sjxBcaIcWkRWhXTEWcJkkdrSGnvrajZLpg

Stap 2: Bekijk onze verwerkersovereenkomst

• Klink in de rechter onderhoek van het klanten.vip.nl portaal onder het kopje ‘Verwerkersovereenkomst’ op ‘Klik hier om te ondertekenen’.

FLdPC-eBXH3_jZb0AYML5xPXm7km4tKP6A

Stap 3: Onderteken onze verwerkersovereenkomst

• Zorg dat je onze verwerkersovereenkomst goed hebt doorgenomen voordat je hem gaat ondertekenen. Bij vragen neem dan direct contact met ons op.
  • Vink het vakje ‘Ik ga akkoord met verwerkersovereenkomst’ aan wanneer je de verwerkersovereenkomst wenst te ondertekenen.
  • Klik vervolgens op ‘Accepteer overeenkomst’ om de ondertekening af te ronden.

_JVHlD7fbAvKFq-t9XJ-yx5XEJod3JzbcA

Stap 4: Bevestiging

• Na de acceptatie van de verwerkersovereenkomst krijg je een bevestiging in beeld en de mogelijkheid om onze verwerkersovereenkomst te downloaden.
  • Je download onze verwerkersovereenkomst door te klikken op ‘Klik hier om de verwerkersovereenkomst in PDF te downloaden’.

4euRDhiOE-SsW5cIW38fm0loA7lYIbnfXQ