Inloggen in de Plesk-omgeving via klanten.vip.nl

Via het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig en snel inloggen in de Plesk-omgeving. Dit is de omgeving waar je jouw hostingpakket kunt beheren.

Inhoudsopgave

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar je online klantomgeving.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

OcffDHDMKaLgRhJjGz0w_XAREscJ1l5PEQ

Stap 2: Navigeer naar het hostingaccount

• Klik in het rechter kader op “Hostingaccounts”.

kYoPS_-CpgL6nXLWB_8vGxHIVoU9oP_vMw

• Selecteer in het linker menu het juiste hostingaccount.

UnURekm-An3kdmsbkjw_LGbdmNg0Wol4IQ

• In het voorbeeld kiezen wij voor het tweede pakket aangezien het eerste pakket een e-mailpakket betreft, dit is te herkennen aan het e-mailadres als pakketnaam.

Stap 3: Log in op het controle paneel

• Log in op het controle paneel door op de knop: “Inloggen controle paneel” te klikken.

ZfhIZ8IHU7axFhxI_xwUEJYcd7fPAmS_vA

• Je wordt nu doorgestuurd naar het Plesk controle paneel waar jij jouw hostingdienst eenvoudig kunt beheren.

oU8KBvHCa0LxDZmMXfQzIsylQsRn81DZzg

J
Jelle is the author of this solution article.