Automatische incasso instellen bij Alphamega

Je kunt Alphamega machtigen om je factuurbedragen automatisch af te schrijven. Bij elke factuur die je van ons krijgt zit een link om dit direct in te stellen. Uiteraard kan dit ook in je klantomgeving.

Inhoudsopgave

Automatische incasso instellen

1. Ga in het klantpaneel naar: Mijn Account -> Facturen
  2. Of klik nadat je ingelogd bent rechts boven naast de winkelwagen op het factuur icoontje (er staat een bolletje met een cijfer als er openstaande facturen zijn).
  3. Klik vervolgens de openstaande factuur aan; deze opent in een nieuwe tabblad.
  4. Aan de rechterkant kun je Doorlopende machtiging selecteren en daaronder je gegevens invullen en op de Betaal nu knop klikken.
  5. Je machtiging gegevens worden nu naar ons gestuurd en de machtiging zal In Behandeling komen staan.

NB: De machtiging geldt direct voor alle producten die je afneemt bij ons en alle toekomstige facturen.

Contact

Kom je er online niet uit? Je kunt ons altijd een mail sturen vanaf het bij ons bekend zijnde contact e-mailadres. Geef ons in de mail de opdracht om de machtiging voor je in te stellen. We hebben dan je IBAN rekeningnummer nodig, en de tenaamstelling van je rekeningnummer.