Alphamega - Het hoofd contact-e-mailadres aanpassen bij Alphamega

Vrijwel alle communicatie van ons naar jou verloopt via e-mail. Via het hoofd contact-e-mailadres wat ingesteld is voor jouw account bij ons. Daarom is het super belangrijk dat dit altijd een werkend e-mailadres is waarin je dagelijks je mail checkt.

Het is jouw verantwoordelijkheid dat wij altijd een actueel e-mailadres hebben waarmee we met jou kunnen communiceren. Dit wordt onder meer gebruikt om wachtwoorden en dergelijke naar te mailen en dit is ook het e-mailadres waarmee je inlogt op Mijn Alphamega Dashboard.

Dit hebben we ook zo in onze Algemene Voorwaarden beschreven.

Je kunt dit e-mailadres zelf aanpassen in Mijn Alphamega Dashboard.

1. Log in op je dashboard
  2. Ga in het linker menu naar Account -> Wijzig gegevens
  3. Pas hier het e-mailadresveld aan
  4. Klik op Wijzigingen opslaan

Zorg dat je hier geen typfouten of zo maakt, want dit e-mailadres is super belangrijk (voor communicatie en inloggen).

Ook handig:

N
Noemi is the author of this solution article.