Inloggen op je dashboard bij Alphamega

Hier leggen we uit waar en hoe kunt je inloggen in je dashboard of een wachtwoord kunt resetten.

1. Ga naar mijn.yourhosting.nl;
  2. Log in met het hoofdcontact-emailadres wat bij je account hoort;
  3. Vul je wachtwoord in en klik op 'Inloggen'.

Het beste kun je het wachtwoord niet kopiëren-plakken, want dan komt er vaak een spatie mee en dan lijkt het alsof je niet kunt inloggen. Het beste kun je het wachtwoord intypen. Als je toch het wachtwoord wilt kopiëren-plakken, zorg er dan voor dat je de spatie voor het wachtwoord niet mee selecteert. Dat wordt namelijk in het wachtwoord veld ook als een teken gezien, en dan lukt het inloggen niet.

We adviseren om Lastpass te gebruiken als wachtwoordmanager. Die kan op een veilige manier al je wachtwoorden beheren.

Nadat je voor het eerst bent ingelogd, kun je het beste even bij Account -> Wachtwoord aanpassen je wachtwoord aanpassen. Dat wordt versleuteld opgeslagen zodat het veilig is. Dit hoef je maar één keer te doen.

Je dashboard wachtwoord vergeten?

D-m3niJQhwY46VgasvLpGKn1GHbqOTlRFQ

1. Klik in het loginscherm op de wachtwoord vergeten link en vul het hoofdcontact-emailadres in wat bij je account hoort.
  2. Je ontvangt dan direct een email waarin we vragen of je de wachtwoordreset wilt bevestigen.
  3. Nadat je dat gedaan hebt ontvang je direct een tweede email met daarin een nieuw wachtwoord.
  4. Log daarmee in en pas direct daarna het wachtwoord aan naar een eigen verzonnen wachtwoord. Bewaar die goed, bijvoorbeeld met een wachtwoordmanager zoals LastPass.

Is het hoofdcontact-emailadres niet meer in gebruik of kun je daar niet meer bij? Bel ons dan vanaf het telefoonnummer dat bij ons bekend is, zodat we voor jou een nieuw emailadres kunnen instellen.

Het is slim om voor je dashboard-login een emailadres te gebruiken wat niet aan je domeinnaam die bij ons staat gekoppeld is. Als er dan ooit een issue is met je domein-email, kun je altijd een wachtwoord-reset aanvragen met dat andere emailadres.