Alphamega - Contact gegevens aanpassen

Het is belangrijk dat wij juiste contact gegevens van je hebben zodat je belangrijke informatie kunt ontvangen of dat we contact met je kunnen opnemen als er iets aan de hand is met een van je domeinnamen of pakketten.

Denk hierbij aan: email adres, telefoon nummer of adres. Je kunt deze gegevens makkelijk direct zelf wijzigen in je Alphamega Dashboard (https://mijn.alphamega.nl/)

Wanneer je bent ingelogd klik je in het menu op Account en vervolgens op Wijzig gegevens. Daar geef je dan bijvoorbeeld je nieuwe contact e-mailadres in. Nog even op Wijzigingen opslaan klikken, en de gegevens zijn gewijzigd.

Let op!

Als je het emailadres veranderd hebt dien je in het vervolg ook met dat email adres in te loggen op het Alphamega Dashboard. Pas dus ook eventueel de gegevens aan in je wachtwoorden manager.

N
Noemi is the author of this solution article.