Contact gegevens aanpassen bij Alphamega

Het is belangrijk dat wij juiste contact gegevens van je hebben zodat je belangrijke informatie kunt ontvangen of dat we contact met je kunnen opnemen als er iets aan de hand is met een van je domeinnamen of pakketten.

Denk hierbij aan: email adres, telefoon nummer of adres. Je kunt deze gegevens makkelijk direct zelf wijzigen in je Mijn Yourhosting (voorheen Mijn Alphamega) (https://mijn.yourhosting.nl/)

Wanneer je bent ingelogd klik je in het menu op Account en vervolgens op Wijzig gegevens. Daar geef je dan bijvoorbeeld je nieuwe contact e-mailadres in. Nog even op Wijzigingen opslaan klikken, en de gegevens zijn gewijzigd.

Let op!

Als je het emailadres veranderd hebt dien je in het vervolg ook met dat email adres in te loggen op Mijn Yourhosting (voorheen Mijn Alphamega). Pas dus ook eventueel de gegevens aan in je wachtwoorden manager.