Inloggen op FTP-server bij Vevida

Er zijn meerdere programma's beschikbaar om in te loggen op een FTP-server. Wij raden FileZilla hiervoor aan. In deze handleiding vertellen we je er meer over.

Inhoudsopgave

Inloggen

Door middel van onderstaande inloggegevens kun je in de FTP omgeving inloggen.

• Hostnaam: ftp.vevida.com
  • Gebruikersnaam: Jouw FTP-gebruikersnaam. Je kunt dit terugvinden in Mijn Account. Ga naar het overzicht toe van het desbetreffende domein en kies voor de optie Websites.
  • Wachtwoord: Jouw FTP-wachtwoord. Mocht je jouw wachtwoord niet meer weten dan kun je deze eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen via Mijn Account. Voor meer informatie klik hier.

Verbinding maken

Een FTP-programma als FileZilla maakt een beveiligde verbinding met de server. Hieronder zie je een afbeelding van de FileZilla Site Manager. Zoals je ziet wordt er TLS gebruikt. Dit is een extra beveiligde verbinding.

mtS4ktIfwCvI-9EJy-KbvNnymUbuoQwrSw