Een FTP account aanmaken bij SoHosted

Om verbinding te maken met je webruimte heb je een FTP account nodig. In de onderstaande stappen leggen we uit hoe je deze kunt aanmaken.

Inhoudsopgave

Stappenplan

1. Ga naar onze website;
  2. Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Account;
  3. Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen;
  4. Klik op Mijn diensten;
  5. Klik bij het domein dat je wil beheren op de Plesk-knop;
  6. Klik op FTP-toegang;

Nieuw account

Wij maken standaard een FTP account voor je aan. Je kunt deze gebruiken of een nieuwe gebruiker aanmaken. Voor het aanmaken van een gebruiker volg je onderstaand stappenplan.

1. Klik op Een FTP-account toevoegen;
  2. Bedenk een naam en vul deze in bij Naam FTP-account;
  3. Klik op Genereren om een wachtwoord aan te maken;
  4. Klik op Tonen en noteer het wachtwoord;
  5. Klik op OK.
F
Fokke is the author of this solution article.